Home » 2018 » June » 12 » Perihal Kostum Pekerja
9:19 AM
Perihal Kostum Pekerja

Konveksi Seragam Kerja Surewi I de fyra stora nordamerikanska sportliga ligorna ar en av de tva uniformerna nastan alltid overvagande vitt, och varje liga har en regel for att bestamma vilket lag som normalt borde ha sin vita uniform. Vanligtvis bar National Football League (NFL) och National Hockey League (NHL) lag sina farguniformer for hemspel. Daremot bar Major League Baseball (MLB) och National Basketball Association (NBA) lag sina vita uniformer for hemspel. Dessa regler tillampas dock inte strikt for nagon av de fyra stora professionella sportliga ligorna i Nordamerika. Nagra NFL-lag, i synnerhet Dallas Cowboys, foredrar att bara sina vita trojor for hemspel. Nar Joe Gibbs var huvudtranare i Washington Redskins - forst 1981-1992, och igen 2004-2007 - hade Redskins uteslutande vittrojor i hemmet. I Forenade kungariket, sarskilt i fotboll, ar termerna "kit" eller "strip" (som i fotbollssats) vanligare (i stallet for enhetlig).

Militaruniform ar den standardiserade klanningen som bars av medlemmar av de vapnade styrkorna och paramilitarerna i olika nationer. Militarklanning och militara stilar har gatt igenom stora forandringar genom arhundradena fran fargstarka och utarbetade till extremt utnyttjande. Militara uniformer i form av standardiserad och distinkt klanning, avsedda for identifiering och visning, ar typiskt ett tecken pa organiserade militara styrkor utrustade av en central myndighet. Utnyttjande nodvandigheter av krig och ekonomisk sparsamhet ar nu de dominerande faktorerna i enhetlig design. De flesta militara styrkor har emellertid utvecklat flera olika likformiga typer. Militarpersonal i de flesta armeer och vissa civila tjansteman kan ha pa sig nagra eller alla av foljande: battledress, khakis eller annan drabbar fargad arbetsklanning. Storre ersattning av kamouflage klader for faltslitage, utomhusarbete och jamn kontorsslitage; service klanning, tidigare aktiv service och vanligt plikt slitage. Anvands nu for halvformella tillfallen, ofta med forkortade former av utsmyckning (till exempel genom att anvanda duggare knappar eller byta medaljer med bandstanger). Perihal Kostum Pekerja

Views: 35 | Added by: Dwijaya | Tags: Pekerja, Perihal, Kostum | Rating: 0.0/0
Total comments: 0