Home » 2017 » July » 23 » Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah
3:27 PM
Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah

Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah Maximala loptider: Liknande tackningsgranser, med undantag for att den forsakrades betalningsskyldighet i det har fallet slutar nar de nar maximal kostnad och sjukforsakringen betalar alla ytterligare tackta kostnader. Out-of-pocket maxima kan begransas till en sarskild formanskategori (t.ex. receptbelagda lakemedel) eller kan tillampas pa all tackning som tillhandahalls under ett visst formansar. Capitation: Ett belopp som betalas av en forsakringsgivare till en vardgivare, for vilken leverantoren samtycker till att behandla alla medlemmar i forsakringsgivaren. In-Network Provider: (U.S. term) En vardgivare pa en lista over leverantorer som valts av forsakringsgivaren. Forsakringsgivaren kommer att erbjuda rabatterad samriskforsakring eller sambetalningar, eller ytterligare formaner, till en planmedlem for att se en natleverantor. I allmanhet ar leverantorer i natverket leverantorer som har ett avtal med forsakringsgivaren att acceptera priser som ytterligare diskonteras fran de "vanliga och sedvanliga" avgifter som forsakringsgivaren betalar till leverantorer utanfor natverket. Forhandsgodkannande: En certifiering eller auktorisation som en forsakringsgivare tillhandahaller fore sjukvardstiden.

Att erhalla ett tillstand innebar att forsakringsgivaren ar skyldig att betala for tjansten, forutsatt att den overensstammer med vad som godkandes. Manga mindre, rutinmassiga tjanster kraver ingen behorighet. Forklaring av formaner: Ett dokument som kan skickas av en forsakringsgivare till en patient som forklarar vad som var tackt for en sjukvard, och hur beloppet for belopp och patientansvar bestamdes. Receptbelagda lakemedelsplaner ar en form av forsakring som erbjuds genom vissa sjukforsakringar. I USA betalar patienten vanligtvis en kopia och den forskrivna lakemedelsforsakringsdelen eller hela balansen for lakemedel som omfattas av planens formular. Sadana planer ar rutinmassigt en del av nationella sjukforsakringsprogram. Till exempel, i provinsen Quebec, Kanada, kravs receptbelagd drogforsakring allmant som en del av folkhalsoskyddsplanen, men kan kopas och administreras antingen genom privata eller gruppplaner eller genom den offentliga planen. Nagra, om inte de flesta, kommer vardgivare i USA att komma overens om att betala forsakringsbolaget om patienter ar villiga att underteckna ett avtal om att de kommer att ansvara for det belopp som forsakringsbolaget inte betalar. Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah

Views: 99 | Added by: Dwijaya | Tags: AsuransiKesehatan, AsuransiTerbaik, AsuransiMurah | Rating: 0.0/0
Total comments: 0