Home » 2017 » January » 10 » Nahwa Travel Malang Juanda
10:21 AM
Nahwa Travel Malang Juanda

Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain Alates 1995. aastast on paljud lennufirmad üle maailma ja enamik lennufirmasid USA nüüd ei maksa vahendustasu reisibüroole. Sel juhul selts lisab teenustasu netohind. Vähendatud komisjonide 1995. aastal alanud Ameerika Ühendriigid, mille piirmäära kehtestamisega $ 50 edasi-tagasi ja $ 25 üks võimalus. Aastal 1999, Euroopa lennufirmad hakkas kõrvaldamine või vähendamine komisjonitasu, kuid Singapore Airlines tegi seda osaliselt Aasias. Aastal 2002, Delta Air Lines teatas null-komisjoni aluse USA-s ja Kanadas; mõne kuu pärast United Airlines, American Airlines, Continental Airlines, Northwest Airlines, US Airways ja American Trans Air kõik järgisid.

Enamik reisibüroosid tundnud vajadust kaitsta ennast ja oma klientide vastu võimalusi ärilise läbikukkumise, kas enda või tarnija. Nad reklaamida asjaolu, et nad on käendus seotud, mis tähendab, et tegemist on ebaõnnestunud, kliendid on tagatud kas samaväärse puhkus, mis on kaotanud või kui nad eelistavad, toetust. Paljud Briti ja Ameerika reisifirma on seotud Rahvusvahelise Lennutranspordi Assotsiatsiooni (IATA), kes väljastab lennupiletid, Air Travel Korraldajad "Litsents (Inc.) neile, kes tellida piletid ning Association of British Reisikorraldajad ( ABTA) või American Society of Travel Agents (ASTA), kes müüvad reisipakette nimel tour firma. Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain

On kolme erinevat liiki asutuste Ühendkuningriigis: kordsed, miniples ja sõltumatu ametid. Multiples koosneb mitmest riigi ketid, sageli kuulub rahvusvahelise konglomeraadid, nagu Thomson Holidays, nüüd tütarettevõte TUI AG, Saksamaa rahvusvahelised. Nüüd on tavaline, et suur mass turul tour firmad osta osalus kett reisibürood, et omada kontrolli oma toodet. (See on näide vertikaalne integratsioon.) Mida väiksem ketid põhinevad sageli teatud piirkondades või piirkondades. Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain

Viis erinevat liiki asutuste olemas USAs: sõltumatu, host, frantsiis, konsortsium, ja mega ametid. American Express ja American Automobile Association (AAA) on näited mega reisibürood. Carlson Wagonlit Travel on näide konsortsium selts, mis koosneb erinevat tüüpi eriala ametid. Cruise planeerijad on näide frantsiisi reisibüroo, mis koosneb iseseisvalt tegutsenud reisibürood jooksis võtjad. Oasis Agent on näide vastuvõtva asutuse. Näiteks sõltumatu reisibüroo, on üks, mis käivitatakse füüsilisest isikust või partnerluse üksikisikute vahel, et ei ole äri partnerlust konkurentsi ametid. Iga tüüpi reisibüroo on oma plussid ja miinused.

Views: 152 | Added by: Dwijaya | Tags: TravelMalangJuanda, MalangJuanda, TravelJuandaMalang | Rating: 0.0/0
Total comments: 0