Home » 2017 » January » 2 » Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman
4:47 PM
Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman

Nissan X-Trail, Mobil Suv Paling Tangguh Dan Nyaman 2015 Nissan Rogue ima podobni problemi vtoriya red s vlizane i izlizane, no ima po-malko myasto za glavata, sled kato ste vŭtre. Sedalki sŭshto e malko po-slozhno da se sgŭva, za da se razshiri tovarno prostranstvo. Na plyus strana, obache, sa dvete optsii plosht tovari ne sa nalichni v RAV4. V dva poredni Rogue ima optsiya za tovarno prostranstvo, koyato pozvolyava na potrebitelya da sŭzdade stelazhi i razdeliteli za organizatsiya na tovari.

 

 

MobilNissanSketch-Dipopedia

 


Ne go svalyam, dokato ne sŭm go probval. Ne poveche manevri, za da se zapazi khlyaba i yaĭtsata da bŭdat pritisnati. The Rogue sŭshto taka predlaga i treti variant red za dopŭlnitelni khora vlacheshti, makar che nesŭmneno, che treta poredna e naĭ-veche za detsata. Taka che vsichki zaedno, nie se obazhdate tova ravenstvo. Toĭotata e po-udobno vtori red za vŭzrastni, no Rogue ima poveche vŭzmozhnosti za tsyalostnoto izpolzvane. Nissan X-Trail, Mobil Suv Paling Tangguh Dan Nyaman

Road Prisŭstvie i bezopasnost. Sega stigame do tochka na ezhednevna upotreba, koito naĭ-chesto se prenebregva v pregled. Kak da go karam za kratko i dŭlgi razstoyaniya. The 2015 Rogue e s mnogo dobri obnoski prisŭstvie na pŭtya s mnogo komfort.

V RAV4 e po-surova v svoya pŭt i se chuvstvat malko po-shumni. I dvete imat lipsa na obratna vrŭzka s pŭtya na vodacha blagodarenie na mekata na volana, vŭpreki che, taka che nito Rogue nito RAV4 shte specheli nyakakvi "izbor na vodacha" nagradi. I dvete sa udobni da sedne v i se vozi za kratkosrochen plan, no Rogue ima yasno predimstvo na Nuleva gravitatsiya syadane za po-dŭlgi raboti posledovatelno. Dori i na zadniya red.

 

 

Views: 400 | Added by: Dwijaya | Tags: MobilSUV, MobilNyaman, MobilPalingTangguh | Rating: 0.0/0
Total comments: 0